090330 (Tilde)

Har inte bloggat sen igår så jag får snabbspola gårdagen och dagen för er. Ja, igår var jag som sagt på vintage mässan, det var kul att gå och strosa runt bland de olika kläderna. Det blev mycket titta och lite köpa men jag fick med mig en tröja hem.
Sen när jag kome hem blev det lite plugg och sen på kvällen kom några familjekompisar till oss på middag.

Idag så har jag varit i skolan, det är den längsta dagen men det gick faktiskt ganska fort och det var en "smärtfri" skoldag. Efter skolan följde jag med pappa och kollade på kök, vi ska ju flytta i sommar och då är det total renovering som gäller.
Jag kome hem vid halv åtta så jag har inte hunnit göra så mycket förutom att äta middag och plugga lite. Nu ska jag slå mig ner framför tv:n.

Xoxo

090329 (Steffi)



Perfekta sommar skor, eller hur? Kommer inte ihåg vad butiken heter, men den ligger någonstans i gallerian om jag minns rätt. De kostar runt 700kr, vilket är ett väldigt bra pris. Funderar på att köpa dem, men jag skadade foten för ett tag sedan, så jag har lite problem med klackat just nu. Aja, vi får se hur det blir med dessa...

Xoxo


Vintage mässan (Tilde)



Halloj mina vänner! Just nu sitter jag och försöker plugga, men det går inge vidare. Jag kan inte koncentrera mig så jag tänkte plugga på eftermiddagen istället. Nu ska jag istället dra till vintage mässan och se om jag kan hitta något som får följa med mig hem. Jag letar inte efter något speciellt utan hittar jag något jag gillar ät det mitt:)

Igår var jag ju bara hemma, det var v'ldigt skönt måste jag säga. Jag gick och la mig väldigt tidigt.
Oj, nu måste jag kila.

Xoxo

Glöm nu inte...



Earth hour!

Helt slut (Tilde)

Jag är helt slut. Har skavsår över hela fötterma. Jag följde med pappa och kollade på lite inredningssaker, han skulle till en himla massa affärer och då fick mina stackars små fötter ta skada. Efter det så gick jag själv en liten runda och kollade i butiker, hittade tyvärr inget jag gillade.
Nu ska jag nog titta på några avsnitt av Sex and the city.

ikväll skulle jag och några tjejkompisar hem till en kompis men jag fick precis veta att det var inställt. Jag tycker att det var ganska skönt, jag är så sjukt trött. Gissa om jag kommer somna tidigt ikväll .. ?

090328(Tilde)



Nu ska jag dra ner på stan, det blir lunch och förhoppningsvis lite shopping. Seee Yaaa !

Xoxo

one missed call (Tilde)

Min feta godispåse, mums! Är det fest eller ? ;)

Nu har vi hyrt film, det blev one missed call. Hoppas den är riktigt läskig, jag känner för att bli rädd. Efteråt så hade vi tänkt se på sex and the city eller american pie för att rädslan ska försvinna innan vi ska sova, fast iof vi ska vara uppe hela natten :P
Till middag blev det plättar och bullar, gott va !? Nu sitter jag och smaskar i mig mitt godis, fast Steffi och Fanny snor det hela tiden så det kommer väl inte finnas något kvar när vi börjar titta på filmen.

Xoxo

090327(Tilde)


En knäpp bild på mig från tjejkvällen vi hade för några veckor sedan.

Vilket bajsväder det blev nu då ... Jag som trodde vi gick mot ljusare tider. I guess not ! Idag har det varit väldigt lugnt i skolan, jag älskar verkligen våra fredagar. Jag tror inte att man kan ha kortare dagar.
Etfer skolan mötte jag upp min kompis klara för fika, så vi två drog till mocco för en lite födelsedagsfika (hon fyllde år igår). Det var mycket mysigt.
Jag kom precis hem och ska nu packa för att ikväll sover jag bortai, jag och en annan kompis ska hem till Steffi och ha en skräckfilmskväll!

Xoxo

H&M (Steffi)



Ni har nog sett den, men jag måste bara påpeka hur UNDERBAR den är! Och jag märkte också någon lila blus som jag verkligen gillar, så det verkar som att jag ska till H&M ganska snart...

Xoxo

Kan inte röra mig... (Steffi)

Har verkligen ont överallt! Igår torterade min gympalärare oss med massor med jobbiga benövningar och idag var det magen och armarnas tur. Sitter och tröstar mig själv med lite choklad (figs & almond favorit). Nu hoppade katten upp i soffan och sitter och jamar som tusan, hon vill nog ha mat (som alltid). Så god natt!

Xoxo

Tjejkväll








Det är mest bilder på mig och Tilde, kan inte lägga ut på de andra i bloggen...  men det finns mer jag har inte alla så det kommer en del 2  to be continue...

Xoxo


God kväll (Tilde)

Vilken skön eftermiddag jag har haft, jag har inte gjort ett skit rent ut sagt. Jag har suttit vid datorn tittat på tv och bara tagit det lugnt, hur skönt som helst. Snart så börjar Criminal Mind, yeeaah !! Hur har eran kväll sätt ut ?

Xoxo

Saint Malo (Steffi)


                                        

Okej, så Grekland blir inte av, utan jag ska på språkresa istället! Jag och Tilde har tittat på lite olika ställen och vi har kommit fram till att Frankrike passar oss. STS erbjuder resor til Saint Malo och Antibes men eftersom man får spendera två dagar i Paris om man åker till Saint Malo, lutar det åt det hållet nu. Det verkar väldigt mysigt där, en liten stad med
55 000 invånare. Tyvärr kan denna resa krossa planerna om att gå på PEACEANDLOVE- festivalen, men kanske det är värt det. Det var ändå mest Lykke Li jag ville se där. Hoppas det här blir av, hade velat åka till Grekland men det blev lite dyrt. Aja, nu ska jag på ju-jutsu så jag måste gå, bye!

Xoxo

The sun is back(Tilde)

Så himla underbart med sol. Jag har ju varit inne hela veckan på grund av sjukdom så de var så himla skönt att komma ut idag, ut i solen.
Idag mår jag mycket bättre, men jag har snorat som bara den ;-/ Vi hade prov på samhälls ekonomi och jag kan säga så här - det gick inte riktigt som jag hade hoppats :-P Nej, men det gick inte överdrivet bra det var för lite tid som vanligt. Men skit i det, nu är det gjort och lika glad är jag för det men gladast är nog ... ?

Xoxo

090325 (Tilde)

Idag hade jag som sagt nationellt prov, det gick väl bra antar jag. Det är svårt att säga eftersom att det var uppsats delen, men det kändes ganska bra. Annars har jag bara pluggat hela dagen, vi har prov i samhälls ekonomi i morgon. JAg tycker att det är ganska svårt, eller det är så mycket man måste veta och allt hänger ihop - det är en enda röra allt ihop :P Nu ska jag i alla fall ta en pause och titta lite på tv sen ska jag sova. See yaaa :-)

Xoxo

Desperata hemmafruarna(Tilde)



Sitter i soffan och kollar på desperate housewives. Tänkte gå och lägga mig så fort desperate slutar, eftersom att nattens sömn inte gjorde några underverk(jag blev inte frisk) tänkte jag göra ett nytt försök. Nu ska jag ta lite äppeljuice, mums.

Xoxo

Earth hour (Steffi)


Nu på lördag är det earth hour, vilket går ut på att man ska släcka  ner allting under en timme från 20.30 till 21.30. Massor med kända byggnader kommer att släckas ner, tex. eiffeltornet och operahuset i Sydney. Meningen är inte att spara energi, utan att skicka ett budskap till världens ledare eller politiker att ta klimatförändringarna på allvar. Massor med länder har gått med i det här, omkring 60 länder tror jag. Målet är att en miljard människor ska delta och själv tycker jag att det är självklart att man ska vara med. Vad förlorar man på det? Så vad säger ni, tänker du släcka?

Btw. Verkar som att mjölkförpackningen är svart för att visa sitt stöd till earth hour...

Xoxo

Ingen skola idag heller (Tilde)

Jag hade ju ställt in mig på att gå till skolan idag, men så lev det inte. När jag vaknade i morse kände jag mig inte alls bra, febrig och huvudvärk dominerade i min kropp. Så jag blev hemma idag också, imorgon måste jag till skolan för på är det nationellt prov i engelska. Idag har jag tagit mig en riktigt lång sovmorgo sen tittade jag lite på Gossip Girl, ja det är väl ungefär vad jag har gjort denna dag. Nu ska jag nog ta det lite lugnt framför min kära vän TV.

Xoxo

Time for bed(Tilde)


Tydligen görs jag i lego ;-)

Jag känner mig faktiskt mycke bättre nu, kanske iof beror på att jag har tagit en och en annan alvedon. Har jag tur så kan jag gå till skolan i morgon, misstolka mig inte nu. Det är inte så att ja älskar skolan och läxor och allt vad det innebär, det är bara det att jag har missat så mycket och det är så jobbigt att ta igen tycker jag. Så ikväll blir det en tidig kväll, sömn ska ju ha läkande krafter :) Får se om det gör några underverk.

Xoxo

Long time no see (Tilde)

Håller helt med Steffi, det var ett bra tag sedan vi bloggade sist. Jag har varit sjuk typ hela tiden, har haft en väldigt jobbig bakterie som vägrar att röra sig vidare till en annan kropp den kan terrorisera. Jaja, är på bättringsvägen nu i alla fall. Vill bli frisk nu, har inte kunnat träna på väldigt länge och det känns inte alls kul.
Eftersom att vi inte har bloggat så mycket på sista tiden, nej förlåt. Eftersom att vi inte har bloggat något alls på sista tiden får vi bomba er med glossiga inlägg.

Xoxo

090323 (Steffi)

Hejsan, det var ett tag sedan. Både Tilde och jag har haft väldigt mycket på gång och har verkligen inte haft någon tid över till bloggen. Men det ska det bli ändringar på! Tar verkligen varje dag som den kommer, det är två veckor kvar till påsklovet och då kommer jag äntligen få andas ut. Eller egentligen inte, ska vara hemma men har massor att göra då också... aja. Just nu har jag tagit en pause från allt, speciellt skolarbete och tänkte kolla på nått avsnitt av 90210 på surfthechannel. Det är verkligen en jättebra sida om man vill se på olika program gratis och slippa ladda ner.   

Vad har annars hänt under tiden jag inte har bloggat? Jo, min katt har fått två små underbara kattungar, båda pojkar gissar vi. Så vi försöker komma på passande kattnamn just nu, några förslag? Min mamma var jättesnäll och gav mig en ipod nano, hon köpte den till båda men verkar inte så intresserad att använda den. Så nuför tiden lyssnar jag på Veronica Maggio vart jag än går...  

Annat som ska göras denna vecka:

  • So prov och en debatt som tillhör provet, 
  • Ska försöka ta mig till SATS med mamma
  • Måste bestämma mig, språkresa eller Grekland och det är inte ett enkelt val



Monki (Steffi)




Den här hittade jag iallafall igår. Gillar verkligen modellen och de små träden. Kan nog bli jättehärlig att ha till sommaren.

Xoxo

090306... (steffi)

 

De perkefta skorna... äsch behöver jag säga nått mer?!

Xoxo

What to wear? (Steffi)



Okej, så imorgon ska jag på en liten get together med några vänner och vi tänkte ha nått tema, nått i stil med den här vill jag vara/så här har ni aldrig sett mig förut. Vi är väldigt duktiga på att klä ut oss, så jag hoppas att det kommer att bli lyckat. Jag funderar på hur jag ska se ut, naturligtvis och sitter och kollar efter lite inspiration. Resultatet får ni väl se imorgon eller på söndag. Annars var jag och Tilde i stan och inne på Deichmann och självklart finns inte skorna jag vill ha och självklart hittar Tilde skor som hon vill ha :P Typiskt, alltid när jag väl hittar skor jag gillar så är någonting fel, är faktiskt förvånad över att jag ens har några skor med min petighet. Men men jag måste söka vidare, så hoppas ni också får en bra helg!

Xoxo

090306 (Tilde och Steffi)

Nu sitter jag och Steffi här framför datorn, dagen har gått bra. Vi slutar tidigt på fredagar, fast jag och Steffi med flera var tvugna att stanna kvar och göra muntligt prov i engelska(Nationella), KUL! Nu ska vi i alla fall bege oss ut på stan och kolla in lite affärer. Förhoppningsvis kommer vi hem med något, och då visar vi självklart de här på bloggen. Jag ska bland annat hämta ut min byxor som var trasiga, ett kärt återseende : - P Vi kanske ses på stan ...

Xoxo

Forever21


090305 (Steffi)

Lång dag, men är äntligen hemma. Just nu ska jag ta reda på varför en korv kostar 10kr, det är den enda läxan tills imorgon. Lite senare ska jag på ju-jutsu träning, jag tränar för att gradera mig till nästa bälte (orange) men jag har missat så många lektioner för att få det nu.

Just det! Deichmann har kommit till Sverige nu! Ser verkligen fram emot att titta in i deras butik, förhoppningsvis lämna den med några påsar. Jag fick deras broschyr och har reda hittat några favoriter. Ett stor plus är att det är så billigt också, har inte sett ett par som kostar över 300kr än... Annars hittade jag dessa från forever21 men tullavgiften är inte så rolig.

Ps. Texten försvinner alltid när jag lägger till en bild, måste fixa det  så bilden med skorna kommer i ett annat inlägg.

Xoxo

090305 (Tilde)

På torsdagar har vi fyra lektioner innan lunch. Gissa hur min mage mådde ... Dan gick ganska fort i alla fall och den var ganska lugn. I morgon är det fredag, YES! Det ska bli så skönt med helg. Fast helgens schema är ganska fullspäckat, men det tar jag senare. Senare idag ska jag på min sömnadskurs. Vet inte riktigt om jag ska käka innan eller efter, innan känns för tidigt och efter för sent. Vilka problem man kan ha va ! : )

Xoxo

I♥LIM (Tilde)



Jag har hittat många vår collectioner som jag gillar. Mina absoluta favoriter är 3.1 Philip Lim, Alexander Wang. Kläderna är något nytt som inte sätts så mycket förut vilket jag verkligen gillar. Kolla in hela collectionerna här.
Från det glamourösa till mig. Tänkte ta mig en dusch nu, har inte hunnit det än. Var ju tvungen att göra mina läxor, men nu som sagt ska jag i alla fall duscha sen tänkte jag titta på ett avsnintt av The City.

Xoxo

090304

Nu är jag helt slut, kom nyligen hem. Idag hade jag som sagt prov, det gick ganska bra, missade på några MVG fråger men skit samma. Efter skolan så satt jag barnvakt och efter det var det träningsdags. Inte får jag vila än för nu måste jag plugga, jag vill ha helg nu. Kan tyvärr inte trolla ! Ska försöka slänga in ett inlägg lite senare.

Xoxo

090304 (steffi)




Jag är nästan klar med studierna för idag och som belöning blir det nog ett avsnitt av The City! Har äntligen hittat sladden till kameran så mer bilder från mig blir det. Just det, min katt är gravid, vilket är underbart, jag menar vem kan motståd kattungar?

Xoxo


090304 (steffi)







Jaa, vad är det här? Jo, det är mitt syslöjdsprojekt! Jag tänker inte säga vad det ska bli nu, men ni är välkommna att gissa...

Dagens (Tilde)

Jag var hemma från skolan idag med, men jag mår mycket bättre idag så imorgon är det skolan som gäller. Jag har no prov i morgon, kul! Ikväll är börjar DH och Cristine, woho. Det ser jag fram emot, men innan det så måste jag plugga en del.
Fast nu är det middag som gäller.

Xoxo

090303 (Steffi)




Jag var hemma idag, hade ont i magen men mår bättre nu. Kollar på ett avsnitt av Skins och måste snart sätta igång och plugga. Hittade den här bilden och måste verkligen säga att klänningen var såå cool. Jag undrar sock vad det är hon har på huvudet?

Xoxo


Buon giorno! (Steffi)








Här kommer lite bilder från min resa till Italien, men ska lägga upp några mer sen.

Xoxo


227 dagar (Steffi)

Ja, om 227 dagar fyller jag 16 år. Hittade en väldigt rolig sida som berättar massor med fakta om ens födelsedag. T ex vilka andra som fyller år samma dag som du, för hur länge sen du föddes och kända saker som hänt på ditt födelsedatum genom tiderna. Sidan heter birthday.se

Xoxo

Sjukling (Tilde)

Nu är Steffi tillbaka, jippy ! Själv har jag gått och blivit sjuk, jobbig huvudvärk och feber är vad som gäller för mig + en förkylning på det. Det låter väl lockande ... Idag har jag i alla fall legat nerbäddad i sängen och haft än riktig skitdag. Jag har tänkt på en sak, jag blir ofta sjuk intill eller på ett lov. Konstigt va !? Snacka om dålig tajming !

Xoxo

Hallåj (steffi)

Det här blir mitt första inlägg, eftersom jag har varit i Italien en vecka nu. Jag var på ett litet ställe som heter Cervinia och det gränsar till Schweiz, så jag åkte runt där också. Jag bodde så att jag hade utsikt över det kända toblerone- berget. Idag var det tillbaks till skolan och inte nog med att jag börjar  08.10 så är det vår längsta dag med fyra lektioner innan lunch, vilket inte är kul om man inte har ätit en bra frukost. Jag ska lägga in bilder från resan senare och även på andra saker som är på gång. Men nu ska jag se på ett avsnitt av The City!

Xoxo

Gårdagens outfit! (Tilde)


Jag hann aldrig lägga ut dagnes outfit igår, så det blir en gårdagensoutfit istället.
Jeans: Topshop
Blus: H&M
Skor: Dinsko

Dragkedjan på byxorna gick sönder, suck! Ska gå tillbaka med dem, de är nya så de ska ju inte gå sönder tycker man ju.

Xoxo

Morning!

Är uppe väldigt tidigt idag, eftersom att jag inte fick något gjort igår så tänkte jag plugga lite nu på morgonen. Dagen kommer till stor del bestå av plugg, fast vid fyra så ska jag träna. Kan inte direkt påstå att det kommer bli den roligaste dagen i världshistorien. Nu måste jag i alla fall sätta igång'

Xoxo

RSS 2.0